_MG_5908

Katachi Magazine @visueltdagene


Dette magasinet ble skapt på Ipad plattformen, og kun for denne plattformen. Med alle dens muligheter og dens begrensninger. Da ideen var skapt, gjøv de løs på prosjektet med gutteaktig naivitet, men det viste seg kjapt at det var vanskeligere enn de hadde tenkt. Det fantes ikke verktøy for å utvikle dette, så de måtte skape sine egne verktøy. Allikevel, viste prosessen seg å være steinhard. De måtte skape regler for seg selv. Passet en side bedre på print, skulle den ikke være i Katachi. Interaktive sider som skaper interesse bare ved å navigere seg gjennom magasinet. Det å kunne ta på skjermen og at noe skjer, er en ny faktor som har gitt utviklerne av magasinet utfordringer men mest av alt muligheter.

Ta en kikk på linkene under, der vil du få et litt bedre intrykk.

Katachi jobber også aktivt med colaborations med andre designere, dette hjelper dem også videre i prosessen med utvikling av ideer.

I utgave 1 og 2 ble det aldri utviklet ny kode for å lage dem, det var en ren designprosess. De har senere utviklet sitt eget publisher program. Vi får demonstrert hvordan Origami Design fungerer. Du kan lese mer om dett her

Hvis du ønsker å lese mer om dem eller abonere kan du sjekke ut hjemmesiden deres her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>