_MG_5877

Bright Products, handy light, @Visueltdagene

Dette prosjektet startet med et miljøvennlig utgangspunkt. Hvordan lage en lampe for alle. Første utgangspunkt var at over 600 millioner mennesker lever uten strøm. Produktet ser utvilsomt svært lovende ut og er så gjennomtenkt at det er bare å ta av seg hatten. Det er lett å se at dette er et produkt for fremtiden. Gutta vant Common pitch konkurransen i Colorado noe som har gjort det mulig å få inn investoerer og etablere firmaet bright products. Ettersom produktet enda er på prototypnivå er det ikke mulig å finne den fantastiske demo videoen vi fikk vist.

Sjekk ut bloggen deres her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>