DoGood

Seminar med David Berman 22. september

Norsk Designråd, Grafill og KhiO har gleden av å invitere deg til et heldags seminar med David Berman på DogA.

Tid: 22.09.2011 kl. 09:00 – 16:00
Sted: DogA, Hausmannsgt 16 i Oslo.
Frokost serveres fra 08.15
Pris: Kr 950,- eks. mva. som inkluderer heldagsseminar, Business Breakfast og lunsj.
Ledere med ansatte påmeldt heldagsseminaret, kan delta på Business Breakfast for kr 200,- (inkluderer foredrag og frokost).

David Berman
David Berman, forfatter av boken Do Good Design, er en internasjonalt anerkjent ekspert på grafisk design og kommunikasjon. Nå kommer han til Oslo for å holde et heldags seminar for norsk næringsliv og designbransjen. Seminaret er en innføring i hvordan design thinking kan skape bærekraftige prosjektstrategier, som igjen bidrar til viktige og positive resultater for bedrifter og organisasjoner.

På én dag vil David selv fortelle om det systematiske, bærekraftige rammeverket han har utviklet etter 20 år med strategisk tenking, og som vil være nyttig for bedriftens og dine produkter, kunder, kultur og karriere. Berman ønsker å vise at uten et strategisk system – uansett hvor mange timer du arbeider – vil du bli hengende stadig lenger etter, og du og bedriften vil sløse bort både ressurser og muligheter.

+ Mer info her
+ Do Good Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>