milleogmax

Mille og Max

Bra Norske barne apps er det få av. Og når noe nytt kommer bruker jeg som regel å teste det ut. Selv om det ofte er bomkjøp. Men noen bra valg har jeg tatt. Feks. Tambar, Når alle sover og nå Mille og Max.

Datteren min er 4 år og elsket å fikle med iphonen min, og må si hun har kontroll. Hun elsker spill og høre på lydbøker.
I går leste hun Mille og Max i sin hjemmelagde putehytte. Mille er fem år, veslevoksen og en liten prinsesse. Max er et troll og kjører rundt i verdensrommet i en stjernekule.
NÃ¥r jeg spurte dattern min om hun likte historien sa hun bare: “En gang til!” , noe som er et godt tegn :)

Jeg syntes historien, fortellerstemmen og illustrasjonene funker fint sammen. Og karakterene er fine, spesielt trollet Max som det er enkelt å få et forhold til. Syntes den vektoriserte streken er leken og barnevennlig. Så her har gjengen i Sjokk Design gjort en bra jobb.

Boken er skrevet av Lene-Mari Prøven Flaamo. Sammen med koder, Daniel Slundgård og prosjektleder Daniel Flåmo, har vi gitt ut boka på det egenstarta forlaget SPRK AS

Du kan laste den ned til iPhone og Android.
Har også fått høre at bok nr. 2 er på vei. Blir spennende å bli bedre kjent med disse to karakterne.

+ www.milleogmax.no
+ Sjokk design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>