110725_1 new version

The War in Hipstamatic.

Kom over denne fantastiske fotoserien i Foreign Policy (FP) . For ti år siden var krigen i Afganistan en hevn over Twin Towers og en jakt på verdens mest ettersøkte mann. Nå er mannen død, og et tiår senere er krigen fortsatt pågående for å knekke Taliban og bygge en nasjon. På dette tiåret har også Facebook dukket opp, Iphone er på sin femte generasjon og bildene har blitt mye bedre. FP har nå satt sammen denne serien av soldatenes egne bilder tatt med Hipstamatic applikasjonen for Iphone. Dette er tekst fritt referert etter FP.

Sjekk ut serien her….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>