kuløtur

Hva vet vi om det kreative Norge?

Oslo Kulturnettverk inviterer til årets kunnskapskonferanse om kulturnæringene 14.september på Litteraturhuset i Oslo. Det blir mange spennende foredrag og diskusjoner med gjester fra både Norge og utlandet.

Målet med kunnskapskonferansen er å legge fram kunnskap om kulturnæringene, samt skape en tverrfaglig møteplass. Kunnskapskonferansen blir et heldags arrangement med kunnskapsfremleggelse av norsk status på feltet, enkeltstående foredrag/presentasjoner utenfra, samtaler om aktuelle og kontroversielle temaer og ”best practice” eksempler fra bl.a. Berlin og Amsterdam.

Twitter tag – #kk2011.

For mer informasjon og program, gå til www.kreativeoslo.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>