anettebentsen

Utstilling med Anette Bentsen, Christine Wendelborg og Trine Stephensen

anettebentsen

Siste helg i mars viser Cyan :galleri arbeidene til de tre fotografene Anette Bentsen, Christine Wendelborg og Trine Stephensen. Etter fotostudier på forskjellige skoler i England har de tre på hvert sitt vis arbeidet frem prosjekter som undersøker eget forhold til omgivelsene rundt seg på vidt forskjellige måter. En har undersøkt individets veivalg, en annen fokuserer innover på egne drømmer og ønsker, mens den tredje har spurt ukjente mennesker på internett om innspill for å klarne opp i eget forhold til de nære ting.

Vernissage fredag 26. mars kl. 19-23. Åpent lørdag og søndag 27-28.mars kl. 12-18

+ www.cyanstudio.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>