stst_onion

Ståles Status booket til Pstereofestivalen

Er det umulige umulig? ÅNEIDA. I dette tilfellet ble en Facebook-spøk/status gjort virkelig av en av Norges feteste festivaler. Designer Ståle Gerhardsen hintet frem til festivalsjefen for Pstereo, at om mange nok likte statusen, ville da statusfeltet hans bli booket til årets Pstereofestival? Mange ville nok ledd av dette, men jammen kom det ikke noe ut av det. Med over 100 likes, ble Ståles Status booket til årets festival. På Pstereo sine nettsider er det et Ståles Status felt. Der kan alle som vil skrive inn, og det vil bli twitret fra @staalesstatus. De ti kuleste/beste/skøyeste statusene vil bli plukket ut og malt av Ståle, for deretter å stilles ut på Marinen under festivalen. Dette ER morsomt, og verdt og delta i! Kudos til Ståle for riktig bruk av Facebook, og kudos til Pstereofestivalen for fet booking!

+ Pstereo
+ Her kan du lese mer om hvordan Ståles Status ble til

stst_onion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>