sabina1

Onionprisen 2009: Jacobsen, Sabina


sabina1sabina2

Jacobsson, Sabina

Video/film

http://www.sabina.no

Jag är video, performance och installations konstnär. Utbildad på Kunstakademiet i Trondheim 1996-2000. Jag har haft åtskilliga utställningar i in och utland. I tillegg till egen konst arbetar jag med video scenografi åt olika dans och teater föreställningar. Jag arbetar också som lärare på NISS (Nordisk Institut for scene og studio) och håller video redigerings kurser i Final Cut Pro. Jag är medlem i konstnärsgruppen The G.U.N. Ladies som sedan 2000 har gjort åtskilliga performance- och video utställningar runt om i världen. Det senaste prosjektet är Galleri TWT (The White Tube) som ligger på Tøyen T-bane stasjon.

Ønsker du å stemme frem Sabina som vinneren av Onionprisen 2009 ikke glem at en kommentar er en stemme!!!!


Trykk her for å se de andre kandidatene.

151 thoughts on “Onionprisen 2009: Jacobsen, Sabina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>