planterhaug

Onionprisen 2009: Planterhaug, Julia

planterhaugplanterhaug2

Planterhaug, Julia

Performance/samtidsdans

”Through the cellar door” er en koreografi som abstrakt tar for seg kampen om å komme seg frem. Dagens samfunn er preget av resesjon, konkurranse og selvrealisering, som reflekteres i individet i form av desperasjon etter oppnåelse av personlige goder og tilfredsstillelse. Veien for å komme seg opp og frem er blitt vanskeligere og mer uforutsigbar. Konkurranseinstinktet er den menneskelige egenskapen som får individet til å ikke gi opp, men å finne [INVALID]native veier til målet.  Koreografien handler om hvordan man streber etter å komme seg frem på andres bekostning. Dette kan føre til at upopulære og udemokratiske avgjørelser blir tatt på tvers av moral og egne prinsipper. Sunn fornuft og logisk tenkning blir ofte influert av usikkerhet og irrasjonelle avgjørelser. ”Through the cellar door” vil koreograferes i moderne stil og fremføres av 3 dansere: Julia Planterhaug (koreografi, dans), Marte Amundsen (dans) og Kristine Mari Hansen (dans). Varighet på stykket vil være 10 minutter, med muligheter for kontaktimprovisasjon før/etter for en ”fade in/fade ut”-effekt. Musikk vil benyttes. En utvidet prosjektbeskrivelse (i word-format) kan sendes på forespørsel.

Ønsker du å stemme frem denne deltager som vinneren av Onionprisen 2009 ikke glem at en kommentar, er en stemme!!!!

Trykk her for å se de andre kandidatene.

One thought on “Onionprisen 2009: Planterhaug, Julia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>