ulla1

Onionprisen 2009: Schildt, Ulla

ulla1ulla2

Schildt, Ulla

Foto

Billedserien ”Passage” begynte som en serie av observasjoner av forskjellige mennesker som er på vei inn og ut fra t-banestasjonen på Grønland.  Bildene viser enkeltindivider som er plukket ut fra en folkemengde. De små forskjellene i hvordan personene plasserte seg i forhold til bakgrunnen, bidrar til et personlig uttrykk, og skaper spenning og bevegelse i bildeserien.   Ved å isolere de ulike menneskene fra folkemengden fremheves det som er enestående og samtidig felles blant mennesker, uavhengig av kultur eller religion. Hver for seg har alle et felles mål om å mestre hverdagen og å skape sitt eget liv ved siden av ønske om å fastholde sitt eget særpreg og identitet.   To av de bildene fra billedserie vises i Vaterlandspassasjen i Jernbanetorget T-bane stasjon under Oslo Open 2009.

Ønsker du å stemme frem denne deltager som vinneren av Onionprisen 2009 ikke glem at en kommentar, er en stemme!!!!

Trykk her for å se alle kandidatene.

4 thoughts on “Onionprisen 2009: Schildt, Ulla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>