Elton&Jacobseen

NY KOLLEKSJON FRA ELTON & JACOBSEN

Elton & Jacobsen lanserer sin tredje kolleksjon med AW09. Denne høsten går designerne tilbake til en mørkere fargepalett og legger vekt på spennende kvalitetsstoffer der overflate spiller en viktig rolle. Kolleksjonen er inspirert av sci/fi filmen Stalker (1979) av den russiske regissøren Andrei Tarkovsky. Historien i Stalker foregår i “The Zone”; et avstengt, myteomspunnet område skapt av et meteornedslag, hvor man kan få sine innerste ønsker oppfylt om man er så heldig å overleve. Design og materialvalg er inspirert av det visuelle og stemningen i filmen. Dette avspeiler seg i kolleksjonen i fargevalg, tekstur og kontraster i design og stoffer.

Elton&Jacobseen

Sesongens muse er sangerinnen Catherine Ringer i den franske 1980-talls popduoen Les Rita Mitsouko. Hun representerer en femme fatale som liker å kle seg klassisk men styler seg moderne. Minikjoler og leggings med applikerte paneler i kontrasterende stoffer, klassiske jakker og skreddersydde bukser er nøkkelplagg i kolleksjonen.

Elton&Jacobsen

OM ELTON & JACOBSEN
Elton & Jacobsen ble stiftet i 2007 av søstrene Åshild og Solveig Elton Jacobsen. Merket ble lansert i 2008 og presentert i Oslo, Berlin, Paris, København og Riga. Klærne produseres i Europa. Materialvalg og kvalitet reflekterer designernes mål om en bærekraftig drift bygget på prinsippene om etisk handel. Elton & Jacobsen AW09 er i salg fra slutten av august i utvalgte butikker i Norge og utlandet. Noen forhandlere i Norge: Freudian Kicks, Kry og Little Miss T.

Nettbutikk: www.farfetch.com & www.styleserver.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>