3 thoughts on “Dagens moteserie: The Clinic”

  1. dette tykkjer eg er heilt på grensa til kva ein kan kalle ein moteserie, ettersom kleda etter min meining ikkje kjem godt nok fram. eller, det handlar svært lite om dei verkar det som.

    men om eg drit i at det er dagens moteserie, og berre ser på det som foto/kunst som spelar og kommenterer på moteserier, kan eg like det godt. badekarbiletet var jo rett og slett nydeleg, det same var portrettbiletet (bilete nummer 5) spanande var det uansett. smil!

  2. Har en følelse av at folk har et litt snevert syn pÃ¥ hva en moteserie kan være. En katalogserie er noe helt annet enn en editorial. Som i dette tilfellet tipper det mere over i fine-art sjangeren. Her er det ikke klærne som spiller hovedrollen, dette er fotografens anledning til Ã¥ leke vilt med sjangeren. Drit i betegnelsen mote, det er bildene som er viktig. Og disse bildene synes jeg er utrolig kule. Klær kan vi se i katalog og catwalk serier, dette er jo tusen ganger fetere, selv om klærne spiller 2. eller 6. fiolin. Works for me….

  3. Dette er ikke så fett! Utrolig mySpace-look.
    Kristina har gode points. du espen bør legge vekk sniffekluten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>