waterfall

Fantastiske 3D tegninger, og en tacky webside.

Julian Beever er en artist som har laget 3D tegninger i over 10 år. Etter det jeg kan finne på nettet er han oprinnelig fra England. Uansett har han et unikt talent som gjør han i stand til å lage illustrasjoner på gatene rundt i verden som tar pusten fra de fleste som ser de.

Jeg ble ihvertfall helt satt ut da jeg kom over dette etter tips fra en kompis. Siden hans detter helt klart inn i definisjonen som tacky, men verkene hans taler for seg selv. Forarbeidet i seg selv er nok til å bli svimmel av.  Meget imponerende. Slenger med et par bilder fra siden hans. Sjekk også ut denne karen på Youtube.

Her

og her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>