spagetti_tina.jpg

Selvinnsikt

Vi poster litt mer fra utgave 00 som slapp ut i oktober 07. Her fra den unge dyktige skribenten Tina Rygh som vi elsker:) Hun studerer for tiden på Westerdals for å bli rett og slett BEST!!
Dere får se mer av Tina fremover i Onion Mag.

spagetti_tina.jpg
ill av en eller annen i redaksjonen

Selvinnsikt
av: Tina Rygh

Hei, jeg heter Ivar.
Se, jeg har laget spagetti! Jeg tok frem en kjele, fylte oppi vann, kokte opp vannet og la spagettien oppi og lot spagettien koke til spagettien var ferdig. SÃ¥ flink jeg er.

Spagetti er det beste jeg vet, men det er fordi jeg bare kan lage spagetti. Det er det beste kona mi vet også, men kona mi ikke har så mange valg, hun må spise spagetti hver eneste dag siden det er jeg som lager middagen hver eneste dag, siden kona mi jobber så mye, ja det er vel strengt tatt kona mi som forsørger denne familien her, og jeg lager bare spagetti. Jeg elsker spagetti! Se jeg har til og med ketsjup. Den har jeg kjøpt helt selv.

Hei, jeg heter Tove.
Jeg har et veldig viktig yrke, jeg har det viktigste yrket i hele verden. Jeg selger madrasser. Jeg er så stolt av jobben min, for det er en veldig krevende jobb, jeg jobber veldig hardt, jeg får en kunde som sier jeg skal ha en madrass, så sier jeg det her er en madrass, så sier kunden den tar jeg. Jeg elsker til en hver tid å påpeke at det er jeg som forsørger familien min, med den veldig viktige jobben min.

Hei, jeg heter Ivar.
Jeg har en kollaps i ryggen. Den har jeg hatt i tre år. Men det er ikke så vondt som jeg sier, det gikk egentlig fort over. For tre år siden. Men jeg liker å være sykemeldt, jeg liker å si au, for hver gang jeg reiser meg sier jeg au. Det er veldig irriterende for de rundt meg, men jeg sier au likevel for jeg liker at folk synes synd på meg, jeg liker oppmerksomhet, hele tiden, ja jeg er som en liten hundevalp.

Hei, jeg heter Tove. Jeg har nettopp vært hos frisøren, og jeg ser helt rar ut. Det ser ut som frisøren har brukt en sopp som modell da hun klippet meg, men siden jeg er så glad i alle mennesker, hele tiden, krampeglad, uansett, så jeg sier bare pytt, pytt, det vokser ut igjen, også smiler jeg falsk. For jeg er ganske falsk.

Hei, jeg heter Ivar. Jeg tør ikke si imot kameraten min, for han er mitt idol, hvis han sier at rødt er blått, sier jeg også at rødt er blått.

Hei, jeg heter Tove, jeg liker å kjøre bil, og når jeg liker å kjøre bil, krasjer jeg gjerne med en postkasse eller søppelkasse eller kjører over en fotgjenger, også vet jeg ikke hva vikeplikt er, men jeg kjører masse bil likevel, og helst bilen til mannen min.

Hei, jeg heter Rune, jeg tror at Ghandi er et ølmerke.

Hei, jeg heter Tove, jeg liker å strikke stygge gensere og tvinge andre til å gå med dem.

Hei, jeg heter Rune, og yndlingsretten min etter spagetti er buser, og de jeg ikke spiser kliner jeg under stuebordet.

Hei, jeg heter Tove, alt jeg kan har jeg lest i Se og Hør.

Hei, jeg heter Rune, når jeg har skiftet en lyspære snakker jeg om det i en uke.

Hei, jeg heter Tove, når jeg kjeder meg ligger jeg med kollegaen min.

Hei, jeg heter Rune, jeg får den ikke opp, og jeg tror at pekefingeren min er en substitutt.

Hm. Der gikk i alle fall jeg tom for sarkasme.
Ja. Jeg og egentlig.
Skal vi spise da, eller?
Ja, la oss. Jeg er skikkelig sulten!

One thought on “Selvinnsikt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>