4 thoughts on “Hellikopter pilot knipser bilder over Mexico city.”

  1. Hmmm. Får nesten en følelse av at det nederste bildet er hentet ut fra et dataspilll. Litt sånn simcity følelse. Kult, disse virker jo straks mere eksotiske. Samtidig som vi ikke skal glemme at vårt eget landskap er ganske så eksotisk for de som bor andre steder på jorda.

  2. Fascinerende å se at folk kan bo så tett, og at det kan være så store kontraster. Som dokufoto er dette veldig spennende. Mer spennende en å se skygger fra ku som gresser. Han sliter litt teknisk, men det spiller egentlig ikke så stor rolle. Veldig inte bilder.

  3. hmm.. spennende observasjoner, men synes lyset (dagslyset) kunne vært brukt litt annerledes, evt variert dybdeskarpheten mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>