Amerikaner med øye for norsk fiske!

Sjekk ut websidene til denne karen, han har tatt en haug med fantastiske bilder fra fiske både i Norge og USA. Corey, som han heter er ikke mer enn 30 år gammel, men det ser ut som han har tatt bilder i mer enn en mannsalder. Vel verdt å ta en titt på. For tiden bor han i Norge hvor han forøvrig jobber for å få gitt ut magasinet; Fisk Magasine. En ny måte å se på kommersielt fiske og egentlig alt som har med fisk gjøre.

+ Sjekk ut www.coreyfishes.com
+ Sjekk også ut www.fiskmagzine.no

mattstart.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>